Eposta
Şifre
Şifremi Unuttum ?

Odamızdan Haberler

ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI 2-3 ŞUBAT 2013, GÖLBAŞI- ANKARA

Tarihi : 25.02.2013 17:15:08

            5-6 Ocak 2013 tarihlerinde Kızılcahamam’da tüm oda başkanlarının katılımıyla yapılan toplantının ardından bu toplantıda belirlenen 15 oda başkanının katılımıyla ikinci toplantı 2-3 Şubat 2013 tarihlerinde Ankara/Gölbaşında yapılmıştır.

Bu toplantıda; bölgelerindeki diğer odalarla yaptıkları toplantılarla hazırlıklı olarak bu toplantıya katılan oda başkanlarıyla oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda;
1)      İşyeri hekimliği ile ilgili ilk aşamada TVHB Merkez Konseyi tarafından bir yönerge hazırlanmasının uygun olacağı kararlaştırılmış ve yönerge taslağı hazırlanmıştır.
2)      Bu yönerge kapsamında iş yeri veteriner hekimlerinin işverenle imzalayacakları sözleşmelerin ülke genelinde bir örnek olması için her işyeri için tip sözleşme örnekleri hazırlanmıştır.(taslak)
3)      İşyeri veteriner hekimlerinin asgari ücretleri, çalışma izin belgeleri ücretleri ve asgari muayene ücretleri ile ilgili çalışmalar da yapılmıştır. Ancak Bu yıl odalarımızın çoğunluğu asgari ücretleri belirledikleri için bu çalışmanın 2014 yılından itibaren uygulamaya konması kararlaştırılmıştır.
Bu çalışmalar üzerinde yapılacak düzeltmelerden sonra son şekliyle tüm odalarımız ve meslektaşlarımızla paylaşılacaktır.
                                                                                                                    Veteriner Hekim
                                                                                                            A.Muharrem Uçmaklıoğlu

                                                                                                Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı

 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans