Eposta
   
Şifre
 
Şifremi Unuttum ?

Odamızdan Haberler

ODAMIZ VE NAZİLLİ İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SEMİNER ETKİNLİĞİ

Tarihi : 13.10.2021 15:20:13

Aydın Veteriner Hekimleri Odamız ve Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz işbirliği ile, Nazilli Yavuz Selim İlkokulu' nda 4 Ekim hayvanları koruma günü dolayısıyla, geleceğimiz olan çocuklarımızın, Dünyamıza çok daha faydalı, merhametli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerinde önemi yadsınamayacak kadar büyük olan, hayvan hakları bilinci, hayvan sevgisi ve doğaya saygı konularında bilgilendirme ve farkındalık oluşturma etkinliği düzenledik.

 

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vet. Hekim Cemil ŞAHİN, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Vet. Hekim Hakan KAYA ve Veteriner Hekimlerimiz, Koral BAYKAL, Engin DEMİRCİEFE, İsmail ÇİMEN, Ayşegül ANAMUR,
Huriye ÇAKMAK, Burcu KARAOĞLU, Kübra ANGIN, Özhan ANGIN ve Orçun FİRET'in sunumlarıyla, 27 şubede 750 öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirilmiştir.
 
Nazilli İlçemizde görev yapan Veteriner Hekimlerce karşılanan kedi ve köpek mamaları, sessiz canlarımızı beslemeleri için okulumuzdaki tüm öğrencilerimize dağıtılmış, öğrencilerimizin tüketimi için de ayran ikram edilmiştir.
 
Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Veteriner Hekimlerimize, misafirperverlikleri ve sağduyularından dolayı, Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Sn. Erdem ŞAHİN'e, Okulumuzda görevli tüm Öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Geleceğimizin anahtarları olan çocuklarımızı, hayvanlara ve doğaya karşı saygılı, sevgili ve ilgili olarak yetiştiren kıymetli velilerimizi ayakta alkışlıyor, minik yavrularımızı gözlerinden öpüyoruz.
 
 
 
 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans