Eposta
Şifre
Şifremi Unuttum ?

Odamızdan Haberler

YÖNETİM KURULUMUZ, AYDIN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜ SN.AHMET ÖKDEM'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Tarihi : 13.10.2018 15:33:46

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Olarak, Odamız Üyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Veteriner Hekim Aydın TARI ile birlikte, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet ÖKDEM'i Makamında Ziyaret Ettik.

Görüşmemizde, Tarım ve Orman Bakanlığının yeniden yapılandırılmasında kaydedilen aşamalar ile gelinen son durumu, atıl durumdaki meraların ıslah edilerek hayvancılığa kazandırılmasının sağlayacağı faydaları, ülke hayvancılığımızın kısa sürede kurtuluş reçetesinin küçükbaş hayvancılığın yaygınlaştırılmasından geçtiğini konuştuk. Tüm bunların yanında, Veteriner Hekim İl Müdür Yardımcısı Kadrosunun Uzun Zamandır Boş Olduğunu hatırlatarak, bu makama kısa sürede bir Veteriner Hekim ataması yapılması talebimizi ilettik. Kendileri de konuya vakıf olduklarını, bakanlıktaki yeni yapılanmanın tamamlanmasını takiben konuyla ilgili gerekli adamı atacaklarını ve Ziyaretten Duydukları Memnuniyeti İfade Ederek çalışmalarımızda başarılar dilediler.

Sohbetimizin sonunda kendilerine, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Atatürk Orman Çiftliğinde Çekilen Fotoğrafını Tablo Şeklinde Hediye Ettik. Sıcak Misafirperverlikleri ve Çözüm Odaklı Yaklaşımlarından Dolayı Sayın Müdürümüze Çok Teşekkür Ediyoruz.

 

 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans