Eposta
Şifre
Şifremi Unuttum ?

Odamızdan Haberler

CHP MİLLETVEKİLİ SN. SÜLEYMAN BÜLBÜL VE PARTİ YÖNETİCİLERİ ODAMIZA ZİYARETTE BULUNDU

Tarihi : 13.11.2020 16:46:04
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sn. Süleyman BÜLBÜL, Efeler İlçe Başkanı Sn. Polat Bora MERSİN, Kadın Kolları Başkanı Sn. Özlem EKİZ ve Gençlik Kolları Başkanı Sn. Artuğ AKOSMAN, Odamıza Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.
Görüşmemizde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Veli AĞBABA'nın, geçtiğimiz günlerde bir konuşmasında, "Almanyada Bir Veteriner Hekimi, Tıp Fakültesine Dekan Yapamazsınız" ifadelerini kullanmış olmasından dolayı kendisine tepkili olduğumuzu, gelişmiş ülkelerde TEK SAĞLIK yaklaşımıyla, Veteriner Hekimler ile Beşeri Hekimlerin, sağlıklı bir dünya için birlikte tek çatı altında çalıştıklarını, bu ülkelerde Covid19 Pandemisi sürecini yöneten kurumların başında Veteriner Hekimlerin olduğunu ifade ettik. Milletvekili Sn Süleyman BÜLBÜL ve Parti Yöneticileri bu tepkimizi Sn. Veli AĞBABA'ya ileteceklerini ifade ettiler.
Görüşmenin devamında, Covid 19 Pandemisi sürecinde, Veteriner Hekimlerimizin fedakar çalışmalarını, ülkemiz hayvancılığının içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreci, meralarımızın hayvancılığımız lehine, olması gerektiği şekilde kullanılamaması noktasındaki problemleri ve Kamu Kurumu Niteliğinde Faaliyet Yürüten Meslek Odalarımızın Ülkemiz adına faydalı çalışmalarını konuştuk.

Covid 19 Aşı çalışmalarında önemli başarılar sağlayan ve sonuca çok yaklaşan Veteriner Hekimler, Prof.Dr. Aykut ÖZDARENDELİ, Prof.Dr. Osman ERGANİŞ ve çalışmalarını sürdüren tüm Veteriner Hekim Bilim İnsanlarımıza teşekkür eden ve Meslek Odamız ile diyaloğunu güçlü şekilde sürdüren Milletvekili Sn. Süleyman BÜLBÜL ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı, Oda Üyelerimiz adına teşekkür ederiz. 

 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans