Eposta
Şifre
Şifremi Unuttum ?

Odamızdan Haberler

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AYDIN İL BAŞKANI SN. H. HALUK ALICIK ODAMIZA ZİYARETTE BULUNDU

Tarihi : 22.10.2020 13:18:10
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı H. Haluk ALICIK, İl Başkan Vekili Gürşat KALE, İl Başkan Yardımcısı Zafer ERZURUM, Efeler İlçe Başkanı Ahmet BASKIN, Koçarlı Belediye Meclis Üyesi Veteriner Hekim Tuncer SARI ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette, Veteriner Hekimlerin Gıda Sağlığı, Çevre Sağlığı, Hayvan Sağlığı ve Toplum Sağlığı alanındaki özverili çalışmalarını, mesleki problemlerimizi ve özlük hakkı kayıplarımızı kendilerine aktardık. Odamızın Genel Kurul ve Seçim Süreci neticesinde göreve seçilen Yönetim Kurulumuza ve tüm Oda Organlarımızda görev alan meslektaşlarımıza hayırlı olsun dileğinde bulundular.
Başkan Haluk ALICIK, İnsanlara uygulanacak olan, Covid 19 Aşı Çalışmalarında Dünya çapında büyük başarı sağlayarak kendi yerli ve milli aşımızı insan deneyleri aşamasına getiren, Veteriner Hekim Prof. Dr. Aykut ÖZDARENDELİ ve Veteriner Hekim Prof. Dr. Osman ERGANİŞ ile çalışmalarını sürdüren tüm Veteriner Hekim Bilim insanlarını tebrik ederek devam eden çalışmalarda başarılar dilediler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

 

 

 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans