Eposta
Şifre
Şifremi Unuttum ?

Odamızdan Haberler

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE DENİZLİ MİLLETVEKİLİ TEOMAN SANCAR ODAMIZA İAD

Tarihi : 24.01.2019 17:42:44

Odamıza İade-i Ziyaret nezaketinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU ' na ve kendisine eşlik eden Denizli Milletvekili Sn. Teoman SANCAR ile beraberlerindeki heyete çok teşekkür ederiz.

Sohbetimizde, Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege Et, Ege Yem, Kırsal Kalkınma ve Evcil Hayvan Rehabilitasyon-bakım hizmetleri ile ilgili bizleri detaylı ve samimi bir şekilde bilgilendiren başkanımız kapılarının veteriner hekimleri odasına ve üyelerine her zaman açık olduğunu, işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.

Kendilerinden, yetistiricilerimizin ürettikleri sütleri satın alarak hayvancılık sektörüne pazarlama desteği de vermeleri konusunda talepte bulunduk. Böyle bir hizmet verilmeye başlandığında aydın veteriner hekimleri olarak protokole bağlamak suretiyle veteriner sağlık hizmeti sunabileceğimizi ilettik. Yine bunun yanında, Efelerde bulunan Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin kapasite olarak yetersiz olduğunu, donanım ve alt yapı açısından daha gelişmiş yeni bir barınağa ihtiyaç duyulduğunu ifade ettik. Sn. Çerçioğlu bu konu ile ilgili çalışmalarının olduğunu ve en kısa zamanda bizlere müjde verebileceğini iletti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduk. Ülkemiz ve Aydınımızın menfaatleri söz konusu olduğunda her zaman diyaloğa ve işbirliğine açığız. Kendilerine tekrar şükranlarımızı sunuyoruz.

 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans