Eposta
Şifre
Şifremi Unuttum ?

Etkinlik&Duyuru

VETERİNER HEKİM ODALARI İSTİŞARE TOPLANTISI KIZILCAHAMAM (5-6 OCAK 2013)

Tarihi : 9.01.2013 13:11:23

 Toplantı; 45. Dönemde yeni göreve gelen oda ve merkez konseyi yönetimlerinin tanışması ve kaynaşması yanında, 45.dönemin daha başarılı geçirilmesi için tüm odalarımızın sorunlarının görüşülerek birlikte çözüm yolları aranması, odalar arasında uygulama birlikteliğinin sağlanması, veteriner hekimliği mesleğinin kamu ve meslektaşlarımız yararına en iyi şekilde uygulanması yollarının aranması amacı ile düzenlenmiştir.

 

 

Toplantı oldukça verimli geçmiştir. Birinci gün; Bakanlıktan toplantıya katılan Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim ÖZCAN, Daire Başkanı Dr. Nahit YAZICIOĞLU, Dr. Ali AYAR, Semra YILMAZ, ve Birim Sorumlusu Hamit DEMİRTAŞ tarafından yeni yasal düzenlemeler hakkında bilgilendirme yapılmış ve sorular cevaplandırılmıştır. Ve doyurucu bir yasal bilgilendirme olmuştur.

İkinci gün; Odalarımızın görev, yetki ve sorumluluk alanları ile ilgili yaşanan sorunlar ve bunların çözüm önerileri ile odalar arası uygulama birlikteliğinin sağlanması üzerinde tartışılmış hemen tüm katılımcılar bu konulardaki görüş ve önerilerini dile getirerek önemli ölçüde mutabakata varılmıştır. Ancak bu mutabakatın resmileştirilmesi ve bir genelge haline getirilmesi için bölgeleri temsil edecek şekilde oda başkanlarından oluşan bir komisyon oluşturulmuş ve bu komisyon 15 gün içerisinde yapacağı bölgesel toplantılar sonrası Ankara’da bir araya gelerek gerekli kararların bir sonuca bağlanması ve bu kararların odalara bildirilmesi kararlaştırılmıştır.

Gerçekleştirilecek toplantı sonrası alınacak kararlar odalarımız ve meslektaşlarımızla paylaşılacaktır.

Saygılarımla

Talat GÖZET

Türk Veteriner Hekimleri Birliği

Merkez Konseyi Başkanı     

 

 

 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans